GENEREL INFORMATION

Har I fysiske butikker? Nej, men vi har forhandlere rundt omkring i hele landet. Find en forhandler ved at klikke på vores forhandler side, som du finder i menuen i toppen af siden.

Kan jeg komme og se jeres møbler? Ja, vi holder åbent i vores showroom efter aftale. 

Ønsker du at besøge vores showroom skal du booke en tid. Du booker en tid ved at sende en mail til Er alle produkter på hjemmesiden Cane-line produkter? Ja, vi sælger kun vores egne produkter, så vi kan stå inde for kvaliteten og at møblerne er produceret af de bedste materialer.

Hvor finder jeg forhandler log-in? Er du forhandler, kan du logge ind på vores Business-to-Business portal i bunden af hjemmesiden, ved at klikke på ”B2B login” B2B login oplysninger kan rekvireres ved deres Cane-line konsulent.

KØB AF CANE-LINE MØBLER

Kan jeg bestille på hjemmesiden? Ja, hjemmesiden fungerer som webshop.

Hvor kan jeg købe Cane-line møbler? Du kan købe vores møbler her på siden og hos møbelforhandlere rundt om i hele landet.

Kan jeg bestille via mail og telefon? Ja, du kan sende en mail med din bestilling, eller ringe til os på +45 6615 4560 og afgive bestilling pr telefon. Vi sender herefter en mail med et betalingslink hvor du kan betale for dine møbler

Hvordan bestiller jeg?   Alle de varer du kan se på vores webshop, kan bestilles online med det samme.  Find den eller de varer du er interesseret i og klik ”tilføj til kurv”. Når du er klar til at gå til kassen, klikker du på ”gå til bestilling”.

Kan jeg ringe til jer? Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 6615 4560. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag: 08.00 – 17.00 og fredag 08.00 – 16.15

Kan I fortælle mig hvor man ellers kan købe et Cane-line produkt? Du er altid velkommen til at ringe til forhandlerne i dit nærområde eller til vores kundeservice.

BETALING

Hvilke betalingskort modtager I? Cane-line modtager:

-          Visa

-          Dankort

-          Visa Electron

-          Mastercard

-          Maestro

Når du vælger at ”gå til bestilling”, bliver du ført til en sikker DIBS server, hvor du skal indtaste følgende oplysninger:

-          Kreditkortnummer

-          Udløbsdato

-          Kontrolcifre

Hvornår trækker I pengene? Vi trækker først pengene på din konto, når varerne har forladt vores lager.