Diamond

Diamond serien er klassisk, tidsløst design med høj komfort.  Bag designet står designduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, som er anerkendt og respekteret for deres møbel designs. Med Diamond er der rig mulighed for at flytte livet udenfor. Hynderne er produceret i det behagelige Sunbrella® Natté stof med QuickDry skum, der sikrer en optimal kombination af lounge-atmosfære og komfort. En topmoderne og innovativ teknologi sikrer, at hynderne tørrer hurtigt selv efter et kraftigt regnskyl. Diamond inviterer til afslapning og komfortabel nydelse, da der kun kræves et minimum af vedligeholdelse.

Vælg mellem et betræk af vejrbestandig Cane-line Tex® i hvid coated polyester eller den bløde Sunbrella® Natté i grå eller brun. Sæt hynderne på højkant når de udsættes for regnvejr, så regnen kan løbe af. Hynder opbevares indenfor i vinterperioden.

QuickDryFoam® sikrer maksimal dræning og luftcirkulation. Skummet har en antibakteriel beskyttelse, som forhindrer svamp og mug i hynden.

Serien er skabt til at give værdi til udendørslivet. Derfor går holdbarhed og let vedligeholdelse hånd i hånd med eksklusivt design og høj komfort.