3 fordele ved at bruge et møbelovertræk

Der er ikke tvivl om, at der kan være meget stor forskel på, hvor vejrbestandige forskellige udendørsmøbler er. Nogle møbler klarer sig udmærket i mange år, mens andre går til og skal erstattes efter ét sommerhalvår. I bund og grund afhænger det af producenternes produktionsmetoder samt de benyttede materialer og teknologier ved produktionen af udendørsmøbler.

Hos Cane-line stræber vi efter at producere de absolut mest vejrbestandige og vedligeholdelsesvenlige udendørsmøbler på markedet. Møblerne udvikles og designes til at kunne begå sig udendørs i al slags vejr, herunder de ofte utilregnelige skandinaviske vejrforhold.

Vejrbestandigheden opnår vi bl.a. ved brugen af særligt udviklede hyndematerialer, såsom Cane-line Tex®, som er formidabelt til udendørsbrug pga. dets vejrbestandighed. Derudover er nogle af vores møbelhynder indbygget med QuickDry foam® - systemet, som giver maximum dræning og luftcirkulation, hvilket gør at hynderne tørrer hurtigere efter at have været våde.

På trods af Cane-line møblernes optimale vejrbestandighed anbefaler vi altid vores kunder at overveje ét bestemt tiltag, som er medvirkende til, at udendørsmøblerne holder længere og - ikke mindst - ser flottere ud.

Vi tænker naturligvis på vigtigheden af at dække sine udendørsmøbler til efter endt sæson. Fordelene ved at anvende et møbelovertræk er følgende:

1. Behovet for rengøring minimeres gevaldigt

Er havemøblerne udsat for vind og vejr igennem længere tid, vil du helt sikkert skulle ulejlige dig med at rengøre for fugleklatter, nedfaldne blade, støv og sandpartikler, som hober sig op med tiden.

2. Flottere møbler

Dækker du dine havemøbler til, fremstår de flotte, rene og klar til brug med det samme du fjerner møbelovertrækket. Jo flottere og mere indbydende havemøblerne ser ud, desto oftere vil man få lyst til at bruge dem.

3. Møblets levetid forlænges

I forlængelse af de to første fordele må vi blot konstatere, at møblets levetid unægteligt bliver påvirket i en eller anden grad ved at blive dækket til med et møbelovertræk. Behovet for at erstatte møblerne bliver minimeret, hvis ikke elimineret over en årrække.

Covers