outdoorloungemøbler

Vores dagligstue er nu udvidet til også at være tilstede udendørs. Det brede sortiment i vores kollektion inspirerer til at forme en unik stil til dit helt eget frirum.

Lige meget, hvilket rum eller sted du ønsker at indrette, så mener vi, at vi har de bedste udendørs lounge møbler til din have, terrasse eller udendørs område.

 

Se vores udvalg nedenfor:

Vælg type

Lounge sofaer

Modul sofaer

Lounge stole

Udendørs lounge møbler

Cane-line har et bredt og varieret udvalg af kvalitets udendørs lounge havemøbler designet og udviklet af Danske designere. Vores eksklusive havemøbler er naturligvis vedligeholdelsesfrie og vejrbestandige, og kan derfor stå i haven, ved poolen eller på terrassen hele året rundt.

I vores brede udvalg af lounge havemøbler finder du blandt andet vores smarte udendørs modul og hængesofaer. En modul havesofa giver dig muligheden for at tilpasse og bestemme størrelsen sofagruppen alt efter hvor meget plads du har i haven. Du kan også vælge mellem en af vores klassiske flettede lounge sofaer, med tilhørende lounge stole, og fodskammel, eller måske en moderne 3 personers lounge sofa i det nye materiale: Cane-line Tex passer bedre ind i din indretning af uderummet.

I Cane-lines kollektion af lounge havemøbler er mulighederne mange og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan uderummet kan indrettes. Når vinteren kommer, kan du beskytte møblerne med et smart overtræk til havemøblerne.