Foersom & Hiort-Lorenzen MDD

I mange år, har to af Danmarks mest successfulde og velrenommerede designere, designet tidsløse klassikere for Cane-line. Og dermed enkapsuleret til fulde vores filosofi: Life Made Comfortable.

Johannes Foersom (MDD) og Peter Hiort-Lorenzen (MDD) er kompromisløse både hvad angår siddekomforten og det visuelle udtryk.

Deres lange erfaring og stærke kompetencer afslører sig i detaljerne, der altid ligger på et exceptionelt højt niveau hvad angår kvalitet såvel som håndværk.

Trinity, Kingston, og Diamond serierne var starten på et mangeårigt samarbejde, der har medført flere designklassikere.

Blandt flere klassikere designet af Foersom & Hiort-Lorenzen (MDD) kan også nævnes den strømlinede modulære Conic lounge serie, som med dens innovative QuickDry hynder har været en mangeårig bestseller.

Eller Core dining serien, som med dens klassiske look i teak træ var nyheden tilbage i 2013.

I 2017, har designduoen i samarbejde med Cane-line introduceret den yderst fabelagtige Parc teakserie, den klassiske Encore lounge fletserie og den skønne Moments loungeserie, som består af det nye Cane-line rope materiale.

Duoens imponerende brug af fleksible materialer får møblerne til at ligne arkitektoniske vidundere.

Foersom & Hiort-Lorenzen (MDD) er dedikerede til ikke blot at følge tidens trends, men også at igangsætte trends, ved at følge og fortolke forbrugerbehov, og omsætte dem til banebrydende møbeldesigns i kraft af en perfekt sammensmeltning af æstetik, komfort og kvalitet.

Cane-line serier designet af Foersom og Hiort-Lorenzen MDD

Foersom & Hiort-Lorenzen MDD