byKATO

Det danske design firma byKATO har vundet flere awards. byKATO udvikler nutidige og meget anvendelige produkter til alle hjem.

”Vi arbejder henimod at bygge en bro mellem kommerciel industrielt design og højkvalitets-håndværk ved at benytte gode og forsvarlige materialer, og vi er meget opmærksomme på selv den mindste detalje”.

”Det vi går efter er originalitet og autenticitet – produkter med karakter og en historie, som altid står for det klassiske, traditionelle håndværk som virkelig kræver hjerte og sjæl at opnå, samt gennemføre. Vores mantra er, at vi designer produkter, som vi godt kunne tænke os selv at eje, hvilket betyder, at vi altid tager udgangspunkt i vores egne behov. På den måde kommer det altid fra hjertet og den nødvendige entusiasme er altid til stede”.

”Vi er meget bevidste, hvad angår produktionsmetoder og valg af materiale og det er vi allerede i designprocessen, så der er ingen vej tilbage, når processen er startet ud. Kort sagt, byKATO’s mission er at udføre ærligt arbejde.”

byKATO blev stiftet i 2010 af Karl Rüdinger Rossell og Tonny Glismand, hvilke to navne har dannet grundlag for firmaets navn. Karl og Tonny deler passionen for at designe ærlige og praktiske produkter, som er inden for alles rækkevidde.

Cane-line serier designet af byKATO

byKATO